Sierpleister aanbrengen? Mountain Stukadoors helpt u graag

Mountain stukadoors is een jong gemotiveerd bedrijf, dat staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. We streven bij iedere opdracht naar perfectie.

4.8 Sterren Reviews

5.0 Sterren Reviews

Vraag Gratis Offerte Aan

Bent u aan het onderzoeken welk type muurafwerking het beste bij uw woning of bedrijfspand past? Dan mag u sierpleister absoluut niet overslaan. Dit is is stucwerk met een korrelige structuur, wat een erg mooie uitstraling geeft. Deze tijdloze wandafwerking is zeer populair voor nieuwbouw, maar misstaat ook zeker niet in een oude woning. Onze stukadoors hebben een jarenlange ervaring in het aanbrengen van sierpleister op muren en plafonds. Bij ons is uw klus dus in goede handen. Lees gerust verder voor meer informatie, of neem direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Sierpleister: fijne of grove structuur?

Bij het aanbrengen van sierpleister op de muur ontstaat er een korrelig patroon. Dit komt doordat er kleine korrels aan de kunsthars worden toegevoegd. De korrelgrootte kan verschillen van 0,5 millimeter tot maar liefst 3 millimeters in dikte. Welk soort korrel het meest geschikt is voor uw project is afhankelijk van de door u gewenste uitstraling. Ook de grootte van de ruimte kan invloed hebben op de beslissing. Bij sierpleister in de badkamer wordt bijvoorbeeld vaak gekozen voor een fijne structuur, waardoor de ruimte groter oogt. Twijfelt u welk type sierpleister u wilt gebruiken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar met persoonlijk advies.

Stucwerk met sierlijsten
Volledig appartement stucen

Wat zijn de voordelen van sierpleister?

Het aanbrengen van sierpleister op een wand heeft meerdere voordelen. Zo is sierpleister een krasvast materiaal, wat ervoor zorgt dat de muur zeer lang als nieuw blijft. Daarnaast kunt u een wand met sierpleister structuur ook gemakkelijk verven. De korrelige structuur zal goed zichtbaar blijven, zelfs wanneer u de muur meerdere keren in de verf zet. Let wel op, want door de korrelige structuur zult u in veel gevallen meer verf nodig hebben dan bij het verven van een gladde muur. Dit komt doordat de korrels in feite het muuroppervlak vergroten.

Op welke muren kan sierpleister worden aangebracht?

Sierpleister kan niet direct op iedere ondergrond worden aangebracht. Om sierpleister goed te laten hechten, zal het oppervlakte glad moeten zijn. Zijn uw muren momenteel niet geschikt voor sierpleister? Geen probleem! In dat geval zullen onze stukadoors eerst een voorstrijkmiddel gebruiken. Dit heft de zuigende werking van de wand op en zorgt ervoor dat de sierpleister daarna alsnog op de muur kan worden aangebracht. Ook het aanbrengen van sierpleister op het plafond behoort tot de mogelijkheden. Hier gelden dezelfde vereisten als bij een muur: het plafond dient een gladde structuur te hebben, of eerst te worden voorzien van glad pleisterwerk.

Het is belangrijk om ervan bewust te zijn dat de prijs van sierpleister zal stijgen wanneer de muur eerst moet worden bewerkt. Mountain Stukadoors garandeert u echter altijd een scherpe prijs en denkt graag met u mee voor de meest budgetvriendelijke opties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, of om de kosten van sierpleister met ons te bespreken.

Plafond schuurwerk met geelband
Mountain Stukadoors is een stukadoor in Zevenbergen, die staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij streven naar perfectie!

Sierpleister laten aanbrengen door Mountain Stukadoors

Met een jarenlange ervaring mogen wij ons inmiddels een echte sierpleister specialist noemen. Zowel een nieuwbouw woning als een oude woning kunnen wij van sierpleister voorzien. Geen uitdaging is ons te groot! Mountain Stukadoors is VCA gecertificeerd, hanteert scherpe prijzen en werkt uitsluitend met de beste materialen. Hoge kwaliteit muren afleveren, die het woongenot van onze klanten verbeteren: daar staan we voor. We werken onder andere veel in alle onderstaande plaatsen, maar zijn uiteraard in de gehele regio daaromheen in te schakelen:

 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Dinteloord
 • Etten-Leur
 • Goes
 • Halsteren
 • Klundert
 • Middelharnis
 • Numansdorp
 • Oud Beijerland
 • Ouddorp
 • Oude Tonge
 • Oudenbosch
 • Roosendaal
 • Steenbergen
 • Zevenbergen
 • Zierikzee

Mountain Stukadoors: Het Bedrijf voor Hoogwaardig stucwerk