Aquastuc & Stucmortel

Aquastuc & Stucmortel: uw muur bestand tegen nat en vocht

Mountain stukadoors is een jong gemotiveerd stukadoorsbedrijf, dat staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Aquastuc & Stucmortel is één van onze kwaliteiten en wij staan klaar dit tot in perfectie bij uit te voeren.

4.8 Sterren Reviews

5.0 Sterren Reviews

Gratis Offerte Voor Aquastuc & Stucmortel

Aquastuc aanbrengen in badkamer

Aquastuc En Stucmortel Aanbrengen

Uw badkamer, keuken of toilet laten stucen? Dan is aquastuc perfect voor uw situatie. Aquastuc is waterafstotend stucwerk dat speciaal ontwikkeld is voor vochtige ruimtes. Aquastuc voorkomt bijvoorbeeld schimmelvorming en is makkelijk schoon te maken, ideaal voor vochtige ruimtes dus. Als u buiten een muur wilt laten stucen, dan is dit ook mogelijk, hiervoor wordt stucmortel gebruikt. Stucmortel is waterbestendig en voorkomt schimmelvorming op buiten en binnen muren. Daarnaast kan stucmortel op veel verschillende ondergronden toegepast worden, bijvoorbeeld baksteen, metselwerk, beton en gipsplaat.

Vocht en schimmelvorming is ongetwijfeld iets wat u wilt voorkomen in uw badkamer, keuken of toilet. Om deze reden is het aanbrengen van aquastuc en stucmortel, werk waar goed op de details gelet moet worden. Wij bij Mountain Stukadoors hebben oog voor detail en streven bij elke opdracht naar perfectie. Als u uw buitenmuur, badkamer, toilet of keuken wilt laten stucen bent u bij Mountain Stukadoors aan het juiste adres!

Onze Werkwijze voor Aquastuc En Stucmortel

Contact Opnemen

Neem contact op met Mountain Stukadoors als u op zoek bent naar een professionele stukadoor. Uw verzoek wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen

Persoonlijk Bezoek

Nadat er contact is opgenomen maken wij een afspraak om de klus te komen inmeten en bekijken, zodat wij persoonlijk en passend advies kunnen geven.

Gratis Offerte

Wanneer de klus bekeken en ingemeten is, wordt er een passende offerte gemaakt en de datum van start besproken.

Start Project

Als beide partijen akkoord zijn wordt alles definitief en komen wij de stucwerkzaamheden uitvoeren. Wij werken schoon en netjes!

Voordelen Aquastuc En Stucmortel

Er zijn verschillende voordelen van aquastuc en stucmortel. Hieronder hebben wij er een aantal uitgewerkt.

1. Een vanzelfsprekend voordeel van aquastuc en stucmortel is natuurlijk dat het waterafstotend is en schimmelvorming op uw muren en plafonds voorkomt. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken, wat aquastuc en stucmortel ideaal maakt voor vochtige ruimtes.

2. Een groot voordeel van stucmortel is dat het zeer goede hechtingseigenschappen heeft. Hierdoor hecht het goed aan bijvoorbeeld baksteen, metselwerk, beton en gipsplaat. Ook egaliseert stucmortel alle onregelmatigheden in de ondergrond van muren. Dit maakt het perfect voor verdere afwerklagen zoals, sierpleister, behang of verf.

3. Zowel aquastuc als stucmortel droogt snel en is toepasbaar op veel ondergronden. Daarnaast zorgt het voor een stevige basis van uw muren en plafonds, waardoor slijtage minder snel optreedt en uw muren langer meegaan.

Aquastuc & Stucmortel: Dit doen wij met passie en klantvriendelijkheid

Ja, dit is mogelijk aquastuc en stucmortel verbergen alle onregelmatigheden in de ondergrond van muren. Dit maakt het perfect voor verdere afwerklagen zoals, sierpleister, behang of verf.

Aquastuc is voornamelijk voor binnen gebruik, bijvoorbeeld keukens, badkamers en toiletten. Stucmortel is zowel voor binnen als buiten gebruik, al wordt het voornamelijk gebruikt voor buiten muren. 

Stucwerk droogt 1mm per dag. Het zal dus minimaal een week duren voordat het stucwerk gedroogd is. Dit geldt ook voor aquastuc en stucmortel.

Stucmortel kan op veel ondergronden aangebracht worden zoals beton, metselwerk, baksteen en gipsplaat. Aquastuc kan ook op al deze ondergronden aangebracht worden, behalve baksteen.

Aquastuc dient gebruikt te worden voor vochtige ruimtes zoals badkamers, toiletten en keukens. Stucmortel kan hiervoor ook gebruikt worden, maar wordt over het algemeen voornamelijk buiten gebruikt.

FAQ's: Aquastuc & Stucmortel

Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met Mountain Stukadoors. Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en staan klaar voor al uw vragen.

Muren en plafonds gestuct van een gang

Wat anderen zeggen over Mountain Stukadoors

4.8 Sterren Google Reviews

Onze Projecten

Wij Staan klaar voor uw Aquastucwerk & Stucmortel!

Wij Staan klaar voor uw Aquastucwerk & Stucmortel!

Onze Recente Projecten

Wat Maakt Ons Speciaal?

Bij elke klus zijn wij gefocust op perfectie en de hoogste kwaliteit. Met een vast aanspreekpunt en een oog voor detail doen wij altijd onze uiterste best uw wensen juist te identificeren en deze vervolgens tot in de puntjes te verzorgen.

Daarnaast zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf. Hiermee willen we laten zien dat wij veiligheid en gezondheid tijdens het werken erg serieus nemen.

Als we klaar zijn met een project, ruimen we ook weer alles op. Hiermee willen we voorkomen dat u na ons vertrek in rommel zit en geven we u de best mogelijke stuc ervaring.

Hoge Kwaliteit

Persoonlijk & Passend Advies

Schone en nette werkplek

Vast Aanspreekpunt

Mountain Stukadoors: Het Bedrijf voor Aquastuc en stucmortel

Adres van vestiging Mountain Stukadoors

Waar wij onder andere onze diensten leveren

Zevenbergen

Klundert

Zundert

Etten-Leur

Oosterhout

Breda

Moerdijk

Prinsenbeek

Made

Noordhoek