Schuurwerk voor plafonds en wanden

Mountain stukadoors is een jong gemotiveerd bedrijf, dat staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. We streven bij iedere opdracht naar perfectie.

4.8 Sterren Reviews

5.0 Sterren Reviews

Vraag Gratis Offerte Aan

Bent u op zoek naar een stijlvolle en tijdloze wand- en/of plafondafwerking? Dan is schuurwerk aanbrengen een goede optie. Dit is een gipsachtige afwerking die 3 tot 5 millimeter dik op de wand of het plafond kan worden aangebracht. Schuurwerk zorgt voor een strakke witte muur, met een mooi golvend patroon. Of u nu een landelijke of moderne stijl heeft: schuurwerk past in werkelijk ieder interieur. Om het gewenste patroon aan te kunnen brengen, is het wel belangrijk dat schuurwerk wordt uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen. Het vereist namelijk niet alleen een vaste hand, maar ook de nodige kennis en ervaring. Bent u geïnteresseerd in schuurwerk voor uw plafonds en wanden? Mountain Stukadoors helpt u graag bij deze klus!

De voordelen van schuurwerk op de muur of het plafond

Het aanbrengen van schuurwerk op de muren of plafond heeft meerdere voordelen. Zo droogt schuurwerk bijvoorbeeld mooi egaal op, waardoor je de muur niet meer hoeft te sausen. Dit kan je veel tijd én extra kosten besparen. Daarnaast zorgt het golvende patroon in het schuurwerk ervoor dat de muur een echte eyecatcher wordt. De moderne look zorgt ervoor dat schuurwerk vaak bij nieuwbouw wordt gebruikt, maar ook een oude woning kan aanzienlijk opknappen van schuurwerk op de wand of het plafond.

Schuurwerk zorgt voor een strakke afwerking op uw plafond en wanden. Wilt u de muren toch nog sausen of schilderen, bijvoorbeeld in een andere kleur? Wees u er dan van bewust dat de structuur op de muur flink zal verminderen of zelfs volledig zal verdwijnen. Eigenlijk zonde dus.

Wanden en plafond pleisterwerk afgewerkt met Rifini
Slaapkamer van appartement stucen

Schuurwerk: grof of fijn?

Schuurwerk is verkrijgbaar in twee varianten: grof en fijn. Bij grof schuurwerk is de structuur in grote slagen op de muur aangebracht. Hierdoor krijgt de muur een rustieke en stoere look. Bij fijn schuurwerk is het effect subtieler en vaak met kleinere slagen. Deze vorm is vaak gedetailleerder en zeer geschikt voor kleinere muren of ruimtes. Bij het aanbrengen van schuurwerk op het plafond wordt doorgaans gekozen voor grof schuurwerk. Dit zorgt er namelijk voor dat het oog direct naar boven wordt getrokken, waardoor uw woning hoger lijkt dan hij daadwerkelijk is.

Schuurwerk in de badkamer

Bent u van plan om binnenkort uw badkamer te renoveren? Voor een badkamer renovatie is schuurwerk een zeer geschikte wandafwerking. Het gipsachtige karakter van schuurwerk zorgt er namelijk voor dat het de vochtverhouding in een ruimte goed kan reguleren. Zo kan schuurwerk vocht opnemen en dit op een later moment weer vrijlaten. Zo wordt de ruimte nooit te vochtig of juist te droog. Schuurwerk in de badkamer aanbrengen is dan ook een logische keuze. Niet alleen zorgt het ervoor dat de vochtverhouding in balans blijft, maar de badkamer ziet er ook meteen netjes en verzorgd uit.

Schuurwerk plafond woonkamer met geelband
Mountain Stukadoors is een stukadoor in Zevenbergen, die staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij streven naar perfectie!

Schuurwerk aan laten brengen door Mountain Stukadoors

Denkt u eraan om uw oude woning van schuurwerk te voorzien? Of bent u met een nieuwbouw project bezig en is schuurwerk dé muurafwerking waar u naar zocht? Ons team staat graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en scherpe tarieven hebben wij al veel klanten naar volle tevredenheid aan zeer mooi schuurwerk geholpen. We zorgen ervoor dat de muren en plafonds van kwalitatief schuurwerk worden voorzien en laten de woning weer opgeruimd en netjes achter.

Voor meer informatie over de afwerking of de prijs van schuurwerk mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met gepast advies en kunnen direct een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Mountain Stukadoors is gevestigd in Zevenbergen, maar ons werkgebied is vele malen groter. Hieronder vindt u een kleine greep uit de plaatsen waar we recentelijk schuurwerk hebben mogen aanbrengen:

 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Dinteloord
 • Etten-Leur
 • Goes
 • Halsteren
 • Klundert
 • Middelharnis
 • Numansdorp
 • Oud Beijerland
 • Ouddorp
 • Oude Tonge
 • Oudenbosch
 • Roosendaal
 • Steenbergen
 • Zevenbergen
 • Zierikzee

Mountain Stukadoors: Het Bedrijf voor Hoogwaardig stucwerk